Cum să creezi o afacere online profitabilă pe Amazon

Dacă îți dorești independență financiară, un business online de succes este soluția potrivită. AMZ Academy îți oferă tot suportul și îndrumarea de care ai nevoie pentru a ajunge să generezi peste 10.000 de dolari pe lună

TRAINING GRATUIT - DUMINICĂ ORA 20:00

00

ZILE

00

ORE

00

MINUTE

00

SECUNDE

 

Cum ar fi să începi să lucrezi la visul tău?

Nu spunem că e simplu. Ai nevoie de timp și dedicare pentru a învăța. Dar ce obiectiv nou nu necesită timp de învățare?

La început și noi am fost reticenți, dar după ce am reușit să generăm peste 10.000 de dolari într-o lună, am început să credem din ce în ce mai mult în visul nostru.

Cei mai mulți membri ai comunității AMZ Academy și-au câștigat deja independența și libertatea financiară

“Dacă adevărul nu este al vostru, atunci nu este adevăr. Pentru a fi adevăr trebuie să va aparțină, să provină din experiența voastră; adevărul nu poate fi împrumutat“ – Osho

TRAINING GRATUIT - DUMINICĂ ORA 20:00

Știai că peste 50% din vânzările pe Amazon sunt generate de antreprenori ca noi și ca tine? 

Da, e adevărat! Dar pentru ca acest lucru să fie posibil va trebui să înveți toate necunoscutele acestui business. Și din păcate, nu sunt puține. Dar tocmai pentru asta suntem noi aici, să te educăm la absolut fiecare pas și să te ajutăm acolo unde întâmpini dificultăți, chiar și după terminarea cursului.

De ce să aleg deschiderea unei afaceri pe Amazon?

 • Trendul comerțului mondial este cel online și nu prin magazinele fizice (în SUA se închid mall-uri si magazine mari deja).
 • Suma de 6.000 euro este mică față de investițiile pentru orice altă afacere. Nu este necesară o investiție imediată - cei 6.000 euro vor fi investiți treptat, pe parcursul a 4-5 luni.
 • Poți vinde produse pe Amazon și obține un profit mai mare de 70% din investiție.
 • Amazon este cea mai mare platformă de comerț online din lume. În ultimii 10 ani, vânzările anuale s-au mărit cu peste 422 de miliarde de dolari, de la 48 miliarde dolari în 2011, la 470 miliade dolari în 2021 (creștere de 84 miliarde dolari în 2021 față de 2020).
 • Amazon se ocupă în locul tău de absolut tot, pe teritoriul țării în care vinzi (depozitarea produselor tale, transportul către clienți, încasarea banilor și trimiterea lor în contul tău la fiecare 2 săptămâni, etc.).
 • Amazon îți pune la dispoziție circa 100 milioane clienți numai în SUA, deci nu ai nevoie să cauți piață de desfacere.
 • Fiind o afacere online, nu îți trebuie logistică (spații, angajați, utilaje – deci nu ai nici cheltuieli colaterale cu chirii, utilități, salarii, combustibili etc.), pentru că marfa nu trece prin România sau țara în care te afli, ci pleacă din China direct spre țara în care vinzi.
 • Banii din vânzări îți sunt trimiși în cont de către Amazon la fiecare 2 săptămâni.
 • Poți găsi pe Alibaba.com toți marii producători din China, serioși și verificați, precum și metode sigure de plată către aceștia.
 • Diferența de preț dintre cumpărare și vânzare îți ofera posibilitatea unui profit generos.
 • Nu ai nevoie de abilități speciale (IT, marketing, contabilitate etc.).

Care sunt valorile care ne definesc?

Seriozitate

Atât informațiile teoretice, cât și îndrumarea practică, sunt tratate cu seriozitate, pentru a ajuta fiecare membru să-și dezvolte o afacere de succes.

Adevăr și continuitate

Încurajăm munca și implicarea din partea fiecăruia, nu visurile nefondate. De asemenea, oferim suport gratuit inclusiv după finalizarea programului.

Performanță

Informațiile și exercițiile practice pe care le furnizăm conduc spre succes dacă și membrul muncește pentru propria afacere și își dorește acest lucru.

De ce să participi la trainingul gratuit?

 • Vei afla de ce acum e cel mai bun moment să începi acest business;

 • Amazon este cea mai mare, dinamică, profitabilă și sigură platformă de vânzări;

 • Totul se face online, esti la doar un click distanță de succes!​​​​​​​

 • Graficul de eșalonare a investiției de minim 6.000 euro în acest business;

 • Cum cauți produsul ideal, vandabil pe Amazon​​​​​​​;

 • Cum îți calculezi ce profit vei avea pentru un produs, inainte de a comanda fabricarea lui​​​​​​​;

 • Cum te poate ajuta AMZ Academy să ai succes în acest business;

 • Cum scutesti timp si bani apelând la servicii, instrumente validate.


  Vom răspunde LIVE tuturor întrebărilor tale.

   

  ​​​​​​​Trainingul este dedicat celor care au minim 6.000 euro să investească în propria afacere online și pot aloca 2 ore/zi pentru acest business.

   

  * Acest training online nu se înregistrează. Doar daca participi vei beneficia de informatiile si bonusurile speciale pregatite.

ÎNSCRIE-TE LA TRAINING - DUMINICĂ ORA 20:00

Trainerii AMZ Academy

Am avut și eu dificultăți și temeri când m-am hotărât să încep această afacere, dar am trecut peste ele. Cu ambiție și determinare am început, la 32 de ani, să construiesc propria afacere de succes pe Amazon.

Eu și Alex, prietenul și colegul meu, te vom ajuta – în cadrul AMZ Academy – să îți faci un plan infailibil și să îl pui în aplicare. Vom crea, pas cu pas, o strategie eficientă, bazându-ne pe cunoștințele dobândite în cei peste 4 ani de experiență ca vânzători pe Amazon și ne vom asigura că nu repeți greșelile noastre.

Te invit cu drag să te alături familiei AMZ Academy. Mult succes!

Ce spun cursanții noștri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorin Robu

Cluj

Salutare, astazi se fac 30 de zile de la prima vanzare pe amazon. Multumesc Adrian Vasile, Alexandru Nache si acetui grup de oameni minunati pentru tot suportul oferit. Mult succes tuturor si vanzari maxime cu stocuri asigurate 😎

Oscar

Sighișoara

Imi aduc aminte acum 6 luni, de ziua aceea de duminica cand am participat la webinarul de prezentare al cursului AMZ Academy si ma gandeam…. Ok, este ceva serios si nu am nimic de pierdut. Am hotarat sa particip la curs macar din dorinta de a afla mai multe detalii despre vanzarea pe Amazon. 🙂
Acel weekend s-a transformat intr-o calatorie plina de descoperiri esentiale alaturi de mentori extraordinari, dedicati si pasionati de ceea ce fac.
M-as lungi prea mult, daca as descrie toate cunostintele dobandite dar pot incerca sa explic intr-un mod simplu pentru a-i ajuta pe ceilalti sa inteleaga ce pot castiga cu acest curs.
Eu personal am invatat cum sa-mi aleg numele brandului, cum sa gasesc un produs bun, cum sa negociez cu furnizorii, cum sa fac inspectia calitatii produsului, cum sa fac transportul, cum sa fac lansarea + persoane de contact, care ma ajuta sa fac aceasta activitate cu usurinta. Intr-un cuvant, absolut tot ce am avut nevoie sa incep.
Cat despre prezent?
Am lansat primul meu produs de 3 saptamani si sunt extrem de multumit! Am ajuns sa vand intre 15-20 de produse pe zi si chiar ieri am stabilit detaliile cu furnizor pentru al 2-lea produs. 🙂

Balaban Claudiu‎

Brăila

Salutare, Asta este prima mea postare pe grup, pentru ca sunt relativ nou. Am urmarit multe postari de-ale voastre, mi-am notat absolut toate sfaturile si tipsurile date de voi, si am ramas uimit de faptul ca unii dintre voi chiar aveti succes, si lucrurile chiar se intampla “pe bune” !

M-am lansat pe 1 august, totul a decurs ca la carte. In ziua 14, adica ieri, am ajuns la 2850 $ vanzari, si 200 buc vandute. De alaltaieri am marit pretul cu 2 $, vanzarile au continuat sa creasca, rankul a crescut cu 2000, dar l-am recuperat intr-o zi, deci a meritat cresterea pretului.

Am investit in PPC, dar a meritat, cu majoritate kw profitabile sunt organic pe pag 1, randul 1,2 si 3. De astazi incep sa fiu pe +, am acoperit cheltuielile.

Multa rabdare va doresc, sa aveti incredere in produsul vostru, fiti perseverenti si spor la vanzari ! Va multumesc Alexandru Nache si Adrian Vasile !

Mădălina Berindei

București

Dragi colegi si traineri Alexandru Nache Adrian Vasile, dupa o lansare timida si muuulta rabdare situatia s-a modificat in bine de cateva zile…..lucrurile s-au schimbat dupa ce am primit rw si am ajuns pe pozitie organica pe prima pagina, nu sunt inca pe toate kw, inca invat cum sa optimizez toti indicatorii……

Dar satisfactia este enorma cand vezi ca ce ai studiat cu greu cateva luni chiar functioneaza…….Succes tuturor!!

Ana Harasim

Timișoara

Înainte sa ma înscriu am fost neîncrezătoare. Alegeam sa plătesc un curs unor persoane despre care citisem pe internet, sa ofer bani și timp fără sa știu ce va fi. S-a dovedit ca a fost o decizie inspirata. Nu mi-as fi imaginat niciodată ca sunt așa multe informații pe care nu le cunosc despre vânzarea pe Amazon. Traineri au fost de nota zece din toate punctele de vedere. Au știut când sa ofere informațiile, când sa motiveze și au răspuns la toate întrebările indiferent când le-am solicitat sprijinul. Multumesc pentru aceasta experiența frumoasa și bineînțeles meritați 5 stele.

Duminică ora 20:00 a României

ÎNSCRIE-TE LA TRAINING

WWW.AMZ-ACADEMY.RO IS AN INDEPENDENT WEBSITE AND IS NOT ENDORSED, SPONSORED, AFFILIATED WITH OR OTHERWISE AUTHORIZED BY AMAZON. ALL OTHER TRADEMARKS, PRODUCT NAMES AND COMPANY NAMES OR LOGOS CITED HEREIN ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.

Cifrele prezentate au funcționat în cazul nostru, dar pot diferi de la persoană la persoană, ele neputând fi garantate.