AMZ Academy, cursul complet pentru o afacere profitabilă pe Amazon

Alege libertatea financiară și viața pe care ți-o dorești. Înscrie-te în cel mai complet și practic program din piață

Mă înscriu

O scurtă introducere. De ce să alegi un business pe Amazon?

Vânzarea online este o oportunitate excelentă de afaceri, mai ales că economia globală nu și-a revenit încă din efectele pandemiei. Mulți oameni își deschid propria afacere online, iar Amazon este o alegere de top pentru noii antreprenori. Da, o afacere Amazon este o afacere profitabilă, dar dacă nu știi cum funcționează piața, s-ar putea să te oprești de la bun început. Contrar ideii pe care o au mulți antreprenori, formarea este o parte esențială a succesului pe Amazon. Din păcate, există foarte puține cursuri Amazon FBA pentru începători, ceea ce face dificil pentru noii vânzători să înțeleagă pe deplin cum funcționează piața.

Pregătit? Hai să cunoști avantajele principale

 • Trendul comerțului mondial este cel online și nu prin magazinele fizice (în SUA se închid mall-uri si magazine mari deja).
 • Suma de 5.000 euro este mică față de investițiile pentru orice altă afacere. Nu este necesară o investiție imediată - cei 5.000 euro vor fi investiți treptat, pe parcursul a 4-5 luni.
 • Poți vinde produse pe Amazon și obține un profit mai mare de 70% din investiție.
 • Amazon este cea mai mare platformă de comerț online din lume. În ultimii 10 ani, vânzările anuale s-au mărit cu peste 350 de miliarde de dolari, de la 34 miliarde dolari în 2010, la 386 miliade dolari în 2020 (creștere de 106 miliarde dolari în 2020 față de 2019).
 • Amazon se ocupă în locul tău de absolut tot, pe teritoriul țării în care vinzi (depozitarea produselor tale, transportul către clienți, încasarea banilor și trimiterea lor în contul tău la fiecare 2 săptămâni, etc.).
 • Amazon îți pune la dispoziție circa 100 milioane clienți numai în SUA, deci nu ai nevoie să cauți piață de desfacere.
 • Fiind o afacere online, nu îți trebuie logistică (spații, angajați, utilaje – deci nu ai nici cheltuieli colaterale cu chirii, utilități, salarii, combustibili etc.), pentru că marfa nu trece prin România sau țara în care te afli, ci pleacă din China direct spre țara în care vinzi.
 • Banii din vânzări îți sunt trimiși în cont de către Amazon la fiecare 2 săptămâni.
 • Poți găsi pe Alibaba.com toți marii producători din China, serioși și verificați, precum și metode sigure de plată către aceștia.
 • Diferența de preț dintre cumpărare și vânzare îți ofera posibilitatea unui profit generos.
 • Nu ai nevoie de abilități speciale (IT, marketing, contabilitate etc.).
Mă înscriu

Rezultatele vorbesc de la sine

Vezi dovezile video

De la cine vei învăța?

ADRIAN VASILE

Salut, numele meu este Adrian și sunt mândru să mă declar antreprenor de la 25 de ani. Am condus o firmă de construcții, o agenție imobiliară, iar acum am un business de comerț online. Ghiciți care dintre job-uri mi-a plăcut cel mai mult! Deși, ca să fiu exact, pe această ultimă preocupare chiar nu o consider un job în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur de libertatea și flexibilitatea de timp pe care această afacere mi-o permite.

Știm cu toții că uneori, ca să reușești, îți trebuie mai mult decât pasiune. Perseverența și determinarea sunt alte elemente cheie în construirea unui background solid de expertiză într-un domeniu.

Faptul că mi-am descoperit pasiunea pentru comerțul online m-a ajutat enorm să-mi lărgesc orizonturile și să învăț lucruri pe care nu-mi imaginam vreodată că le voi afla sau că voi ști să le fac. Și tocmai grație acestui lucru pot oferi astăzi, prin intermediul AMZ Academy, oportunitatea de a facilita dobândirea unei vieți mai ușoare, mai relaxante, mai prospere.

ALEXANDRU NACHE

Salutare! Numele meu e Alexandru, am 35 de ani și, de când mă știu, mediul în care m-am simțit cel mai bine a fost cel online și-am fost mereu în căutarea oportunităților prin care să pot câștiga bani din fața calculatorului.
Am găsit oportunitatea supremă de a face asta prin Amazon FBA.

Încă de la început, am fost fascinat de acest mod real de a câștiga bani online. Pe măsură ce am progresat, am descoperit că afacerea Amazon FBA implică muncă, informare, implicare, analiză, bani și nu în ultimul rând, o comunitate pe care să te poți baza: un grup de vânzători pe Amazon la fel de motivați ca și tine să reușească în acest domeniu.

Îmi doresc să împărtășesc cu voi informațiile prețioase pe care le-am acumulat pe parcursul timpului, „secretele” Amazon și cele mai bune tehnici de vânzare, ca să puteți reuși și voi, la fel ca și mine. Pentru că se poate!

De ce este cel mai complet curs?

Ce bonusuri primesti?

 1. Suport post-lansare din partea trainerilor AMZ Academy
 2. Template-uri de email către furnizori, Amazon support, clienți
 3. Recomandări validate și discount-uri la diverse soft-uri și tool-uri
 4. Contacte pentru diverse activități logistice, financiare și administrative
 5. Interpretarea datelor din Amazon
 6. Strategii de optimizare a business-ului tău
 7. Acces în comunitatea privată creată de noi
 8. Acces pentru totdeauna la toate materialele de curs și la toate update-urile viitoare
Vreau libertate financiară

Garanție 30 de zile

Dacă în prima lună nu ești mulțumit, nu găsești produse profitabile sau ți se pare că acest business nu este pentru tine, primești toți banii înapoi.

Cum arată platforma din care vei învăța?

Detalii organizatorice

Programul AMZ Academy are un cost unic, iar noi, trainerii, îți oferim acces pe viață la toate materialele, precum și suportul nostru personal în dezvoltarea afacerii tale, atât timp cât este nevoie, inclusiv după terminarea cursului, pentru ca și tu să ai succes.


 • Programul de training este online. Materialele sunt organizate pe platforma de curs ce o poți accesa de pe calculator sau prin aplicația de smartphone;
 • Vei avea acces la grupul de Facebook, închis și secret, unde săptămânal, Marțea de la ora 19:00 organizăm sesiuni live de întrebări și răspunsuri. După ce lansezi produsul pe Amazon îți vom oferi gratuit acces la grupul de avansați;
 • La orice întrebare pe care o ai, îți răspundem imediat, concret, pe înțelesul tuturor și cu exemple practice. Ne poți adresa orice întrebare oricând în scris pe grupul de Facebook sau în privat și Marțea de la ora 19:00 în cadrul sesiunilor live de Q&A;
 • Vei găsi pe platforma de curs și link-urile pentru soft-urile necesare afacerii, respectiv datele de contact ale firmelor din China, România și SUA care îți prestează diferite servicii – toate acestea, cu discount-urile negociate special pentru membrii comunității AMZ Academy;
 • În afară de costul inițial, niciodată nu vei plăti nimic în plus pentru sesiunile suplimentare de întrebări și răspunsuri și nici pentru ajutorul pe care ți-l dăm după terminarea programului;
 • Vei avea acces lifetime la platforma de curs și la grupul de Facebook, pentru a putea să revezi oricând, toată viața, tutorialele și înregistrările sesiunilor de Q&A. Suportul video este completat de documenție scrisă, instrucțiuni, tabele de calcul, worksheets, contacte și reduceri.
 • Garanția cursului este de 30 zile, timp în care poți cere banii înapoi indiferent de motivul retragerii. Avem încredere în calitatea informațiilor oferite și în comunitatea extraordinară pe care am creat-o.
   
   
   

Învață să-ți dezvolți propria afacere pe Amazon

Vreau să încep

WWW.AMZ-ACADEMY.RO IS AN INDEPENDENT WEBSITE AND IS NOT ENDORSED, SPONSORED, AFFILIATED WITH OR OTHERWISE AUTHORIZED BY AMAZON. ALL OTHER TRADEMARKS, PRODUCT NAMES AND COMPANY NAMES OR LOGOS CITED HEREIN ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.

Cifrele prezentate au funcționat în cazul nostru, dar pot diferi de la persoană la persoană, ele neputând fi garantate.